ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Membri ai comisiilor permanente din Parlamentul R. Moldova şi al României s-au reunit la Chişinău

10:17 | 11.06.2018 Categorie: Politică

Chişinău, 11 iun. /MOLDPRES/. Membri ai comisiilor permanente din Parlamentul Republicii Moldova și Parlamentul României s-au reunit astăzi la Chişinău, comunică MOLDPRES.

Întrevederea este cea de a VII-a şi este găzduită de Parlamentul Republicii Moldova. În cadrul reuniunii vor fi puse în discuţie mai multe subiecte ce ţin de integrarea R. Moldova în UE. Urmare a discuțiilor între deputații din comisiile permanente ale Parlamentului Republicii Moldova și parlamentarii din comisiile Camerei Deputaților și Senatului României, va fi semnată Declarația Comisiei Comune pentru Integrare Europeană. Documentul va puncta prioritățile în viitoarea colaborare moldo-română.

Parlamentul Republicii Moldova este reprezentat la Reuniune de către deputații George Mocanu, Marcel Răducan, Roman Boțan, Corneliu Padnevici, Igor Vremea și Aliona Goța. Delegația Parlamentului României este formată din deputații Bogdan-Ionel Rodeanu, Silviu-Nicu Macovei, Andrei-Daniel Gheorghe, József-György Kulcsár-Terza, Ștefan Mușoiu, Ștefan-Alexandru Băișanu, Tudor Ciuhodaru, Maricela Cobuz, Nicolae-Daniel Popescu și senatorul Ion Hadârcă.

Ultima reuniune a Comisiei Comune pentru Integrare Europeană dintre Parlamentul Republicii Moldova și Parlamentul României a avut loc la București, în perioada 20-21 noiembrie 2017. 

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan)

img18004910

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!