ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de marți, 12 iunie 2018

09:27 | 12.06.2018 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisia parlamentară specială de organizare și desfășurare a concursului public pentru selectarea candidaților la funcția de membru al Consiliului pentru prevenirea și eliminarea discriminării și asigurarea egalității va desfășura interviul public de selectare a candidaților admiși la concurs.

Ora 13.00, biroul 915, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Comisia cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media va organiza audieri publice asupra proiectului de lege cu privire la publicitate.

Ora 14.00, biroul 716 A, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Curtea de Conturi va examina în cadrul ședinței publice Raportul auditului situațiilor financiare ale Consiliului Național pentru Acreditare și Atestare pentru exercițiul bugetar 2017.

Ora 10.00, bd. Ştefan cel Mare și Sfânt, 69, et. 4, bir. 404.

***

Militarii prin contract ai Armatei Naţionale vor dona voluntar sânge la punctele de colectare amenajate în unităţile din garnizoanele Chişinău şi Bălţi.

Ora 09.00, locul desfăşurării:

- Centrul Consultativ-Diagnostic, Chişinău, str. Pietrarilor 1

- Brigada de infanterie motorizată „Moldova”, Bălţi,  str. 31 August 24.

***

Membrii Partidului Democrat din Moldova se vor reuni în ședință de lucru, în care vor fi discutate mai multe subiecte de actualitate. După ședință, urmează briefingul tradițional.

Ora 11.30, sediul central al PDM, str. Armenească 44/3.

***

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „N. Testemițanu” invită la ceremoniile de depunere a jurământului de medic şi farmacist de către absolvenţii autohtoni.

Ora 11.00, Palatul Național „Nicolae Sulac”.

***

La Academia de Științe a Moldovei va avea loc vernisarea expoziției documentare  Exilul etern: Paul Goma  - de la Mana la Paris.

Ora 14.00, Sala Mică a AȘM, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 1, et. II.

***

Biblioteca Naţională a Republicii Moldova, Ambasada Austriei la Chişinău, Forumul Cultural Austriac invită la Conferinţa Internaţională „2018 – Anul european al patrimoniului cultural: multiculturalismul și tradiția Austriei”, prilejuită de împlinirea a 100 de ani de la destrămarea Imperiului Austro-Ungar.

Ora 09.00, Biblioteca Naţională, str. 31 August, 78A, sala de lectură nr. 2, et. 2.

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, efectuează în perioada 10-13 iunie o vizită de lucru în Canada. 

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!