ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În staff-ul tehnic al echipei Zimbru au intervenit modificări

11:56 | 13.06.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 13 iun. /MOLDPRES/. În staff-ul tehnic al formaţiei de fotbal Zimbru Chişinău au intervenit o serie de modificări, relatează MOLDPRES cu referire la site-ul clubului.

Noul antrenor-şef al echipei a devenit Serghei Secu. Secundul său va fi Serghei Epureanu.

Conducerea clubului a adus mulţumiri fostului antrenor, Vladimir Aga, pentru munca depusă şi a anunţat că este posibil ca el să activeze în cadrul Academiei  de fotbal, care pregăteşte tineri jucători. Managerul echipei, Marius Codescu va exercita în continuare funcţia ocupată. 

Tehnicianul Serghei Secu a pregătit anterior cluburile FC Rapid (Ghidighici), FC Academia (Chișinău) și FC Sfântul Gheorghe (Suruceni). Ca fotbalist a evoluat la diferite echipe din Republica Moldova, Rusia, Polonia, România, Kazahstan și Armenia. A fost component al lotului naţional.

Secundul  Serghei Epureanu este considerat unul dintre cei mai buni foşti jucători ai echipei Zimbru, A cucerit împreună cu ea trei titluri de campion naţional şi a devenit de două ori posesor al Cupei Moldovei. În tricoul “galben-verzilor” a evoluat în 94 de meciuri şi a marcat 19 goluri. El a mai fost legitimat la diferite cluburi din Turcia, Ucraina, Rusia, Kazahstan și Belarus.

Multipla campioană naţională se situează în prezent pe penultimul loc în clasamentul campionatului naţional cu 9 puncte acumulate în 10 meciuri disputate.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img18004997

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!