ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputații și angajații Parlamentului au participat la campania de donare de sânge

11:47 | 14.06.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 14 iun. /MOLDPRES/. Deputații și funcționarii Secretariatului Parlamentului s-au alăturat astăzi, în mod solidar, campaniei de donare de sânge, de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, a relatat pentru MOLDPRES Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

”Mulți colegi deputați au participat, în dimineața zilei de astăzi, la campania de donare de sânge. Este un gest frumos și nobil de a oferi speranță de viață celor care au nevoie de ajutor, precum și de a fi solidari Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge ”, a declarat speakerul Andrian Candu la începutul ședinței plenare.

Președintele Comisiei protecție socială, sănătate și familie, Valentina Buliga, a menționat la ceremonia de inaugurare a campaniei că prin donare de sânge demonstrăm că ne pasă de viața celor pe care o putem salva. ”În numele Parlamentului Republicii Moldova mulțumesc tuturor celor implicați în acest proces”, a spus deputata.

Anual, la 14 iunie este marcată Ziua Mondială a Donatorului de Sânge. Motto-ul anului curent este – „Ajută pe alții să fie printre noi. Donează sânge! Dăruiește viață!”. Pentru doritorii de a dona sânge autoritățile au amenajat în Scuarul Grădinii Publice „Ştefan cel Mare şi Sfânt” corturi de colectare. Acestea sunt deschise între orele 09.00-15.00.

img18005042

img18005042

img18005042

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!