ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de vineri, 15 iunie 2018

08:36 | 15.06.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Parlamentul Republicii Moldova se va întruni în ședință plenară.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Prim-ministrul Pavel Filip va participa la ceremonia de înmânare a insignelor de absolvent studenților Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei.

Ora 10.00, Piaţa Independenţei, municipiul Ungheni.

***

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene invită reprezentanții mass-media la un briefing de presă, susținut de șeful diplomației moldovenești, Tudor Ulianovschi.

Ora 13.00, sediul MAEIE, str. 31 august 1989, 80.

***

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, va întreprinde astăzi o vizită de lucru la SA „Termoelectrica”.

Ora 11.00, Stația de Pompare 8, str. Vadul lui Voda, 5, colț cu str. Otovasca.

***

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) invită la evenimentul dedicat Zilei lucrătorului medical și a farmacistului, în cadrul căruia ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Svetlana Cebotari, va felicita și  înmâna diplome de recunoștință lucrătorilor medicali din sistem, din partea MSMPS și a Guvernului, pentru performanțele în activitatea lor.

Ora 11.00, MSMPS, str. Vasile Alecsandri 2, et.2, sala de conferințe.

***

Va continua şedinţa Consiliului municipal Chişinău.

Ora 10.00, Primăria municipiului Chişinău.

***

Asociația Promo-LEX invită la prezentarea rapoartelor privind ”Monitorizarea modului de realizare a controlului parlamentar în anul 2017” și ”Monitorizarea modului de ocupare/încetare a funcțiilor publice în anul 2017”.

Ora 9.00, hotelul Jolly Alon, Sala Mare, str. Maria Cebotari 37.

***

Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Realitatea Economică, iunie 2018 - radiografia trimestrială a economiei moldovenești”.

Ora 10.00, Agenția de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

***

Rezervația Cultural-Naturală Orheiul Vechi va găzdui cea de-a III-a ediție a Festivalului de Muzică Clasică în aer liber DescOPERĂ.

Ora 19.00, Butuceni, Rezervația Cultural-Naturală Orheiul Vechi.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!