ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai multe spectacole vor avea loc în acest weekend

17:25 | 15.06.2018 Categorie: Cultură

Chişinău, 15 iun. /MOLDPRES/. Mai multe spectacole vor avea loc în perioada 16-17 iunie în teatrele din capitală, informează MOLDPRES.

Sâmbătă, la ora 11.00, la Teatrul Republican de Păpuși ”Licurici” va fi jucat spectacolul ”Șiragul trucurilor” de Josef Tracek.

În aceeași zi, la ora 18.00, la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov” va fi jucat spectacolul ”Proștii” de Neil Simon, iar la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” - spectacolul „Cântec de leagăn” de Dumitru Matcovschi – o dramă a oamenilor de la sat, care îşi duc cu greu povara vieţii. 

Duminică, la 11.00, la Teatrul Republican de Păpuși ”Licurici” va fi prezentat spectacolul ”Fata babei și fata moșneagului” de Ion Creangă, iar la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov” – spectacolul ”Frățiorul și Karlson”, poveste muzicală în două acte.

Tot duminică, la 18.00, la teatrul Dramatic Rus de Stat ”A.P. Cehov” va fi jucat spectacolul ”Conacul misterios” de Don Nigro și la Teatrul Național ”Mihai Eminescu – spectacolul ”Balamucul vesel”, farsă tragicomică de S. T. Burke.

(Reporter N. Roibu, editor L. Alcază)

img18005106

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!