ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Liderul campionatului național de fotbal a surclasat-o pe echipa Sfântul Gheorghe

09:32 | 17.06.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 17 iun. /MOLDPRES/. Liderul campionatului național de fotbal, Sheriff Tiraspol a surclasat cu scorul 4-0, ieri, în etapa a 12-ea, pe teren propriu, echipa Sfântul Gheorghe Suruceni, relatează MOLDPRES.

Kamara a realizat în acest meci un hat-trick. El s-a remarcat cu șuturi precise în minutele 17, 19 și 54. Al patrulea gol în poarta echipei-oaspete l-a marcat  Badibanga (46).

”Al doilea meci nu primim gol în poarta proprie, ceea ce este un lucru important. Dar, sincer vorbind, am jucat în ambele cazuri cu echipe de o valoare modestă. Le-am învins ca la antrenament. În fond, sunt satisfăcut, dar îmi dau perfect seama că avem mult de lucru. În primul rând, trebuie să controlăm cu mai multă siguranță balonul”, a declarat la conferința de presă de la finele meciului noul antrenor al formației Sheriff,  Goran Sablic (Croația).

În celelalte partide ale etapei au fost înregistrate următoarele rezultate: Zimbru Chișinău – Dinamo-Auto Tiraspol 2-2, Milsami Orhei – Zaria Bălți 3-1, Petrocub Hâncești – Speranța Nisporeni 1-1.

Clasamentul campionatului are următoarea configurație: 1. Sheriff (26 de puncte), 2. Milsami (23 p.), 3. Petrocub (15 p.), 4. Speranța (11 p.), 5. Dinamo-Auto (11 p.), 6. Sfântul Gheorghe (10 p.), 7. Zimbru (10 p.), 8. Zaria (8 p.).

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img18005132

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!