ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prim-ministrul Estoniei, Jüri Ratas, va întreprinde o vizită la Chișinău

13:53 | 17.06.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 17 iun. /MOLDPRES/. Premierul Republicii Estonia, Jüri Ratas, va efectua, în perioada 17-19 iunie curent, o vizită în Republica Moldova, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului.

Șeful Executivului de la Tallinn va avea luni, 18 iunie, o întrevedere cu prim-ministrul Pavel Filip, în cadrul căreia va fi examinată evoluția relațiilor moldo-estoniene și perspectivele de intensificare a colaborării bilaterale, pentru atingerea obiectivului european al țării noastre. 

Programul vizitei pentru luni include, de asemenea, ședința în format extins a delegațiilor Republicii Moldova și Republicii Estonia, urmată de declarații de presă ale premierilor Pavel Filip și Jüri Ratas. 

Ulterior, prim-ministrul estonian va efectua o vizită la Compania Naţională de Asigurări în Medicină și va susține o lecție publică pentru studenții Universității de Stat, privind experiența de integrare europeană a Estoniei. 

Totodată, Jüri Ratas se va întâlni cu vicepremierul pentru Integrare Europeană, Iurie Leancă și va avea o întrevedere cu președintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

img18005141

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!