ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Postul vamal ”Palanca” îşi va sista temporar activitatea

09:01 | 19.06.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 19 iun. /MOLDPRES/. Postul vamal ”Palanca” îşi va sista activitatea în perioada 21 iunie, ora 17:00 – 22 iunie, ora 17.00, în legătură cu racordarea noului punct de trecere la utilități, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului Vamal, pe durata sistării activităţii punctul de trecere va fi racordat la rețelele de alimentare cu energie electrică și gaze. Din acest motiv angajaţii SV solicită participanţilor la traficul transfrontalier să opteze pentru postul vamal ”Tudora”, aflat în proximitate.

Darea în exploatare a noului punct comun de control ”Palanca” este preconizată pentru luna decembrie a anului curent. Bugetul proiectului de reconstrucție a PTF Palanca se cifrează la 5,56 milioane de euro, dintre care 4,5 mln sunt acordate de Uniunea Europeană, iar 1,06 mln euro – de Guvernul Republicii Moldova.

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan)

img18005179

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!