ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Executivul se va întruni în raioane de câteva ori pe lună, a anunţat PDM

12:06 | 19.06.2018 Categorie: Politică

Chişinău, 19 iun. /MOLDPRES/. Întregul Cabinet de miniştri, în frunte cu Premierul Pavel Filip, își va desfășura activitatea şi în teritoriu pentru a discuta problemele cetăţenilor. Iar în zilele de vineri, va fi organizat un “desant” al întregului Cabinet de miniștri în câte un raion, unde aceştia vor avea întâlniri cu autoritățile locale, cu agenții economici, cadrele didactice, medicii, dar și cu alte categorii de cetățeni. Anunţul a fost făcut astăzi de liderul Partidului Democrat din Moldova Vlad Plahotniuc, la finele şedinţei săptămânale a formaţiunii, comunică MOLDPRES.

Potrivit lui Plahotniuc, Executivul trebuie să se implice mai activ în rezolvarea problemelor din raioanele din ţară. 

„Unul dintre subiectele discutate la şedinţa de azi, ține de implicarea cât mai activă a Guvernului în rezolvarea problemelor acute din fiecare raion.  Din acest motiv am identificat împreună cu colegii şi cu Prim-ministrul o soluție, care credem că va contribui considerabil la soluţionarea problemelor cu care se confruntă cetăţenii. Întregul Guvern, în frunte cu Premierul, își va desfășura activitatea în teritoriu, de câteva ori pe lună. Iar în zilele de vineri, va fi organizat un ”desant” al întregului Cabinet de miniștri în câte un raion, unde miniștrii vor avea întâlniri cu autoritățile locale, cu agenții economici, cadrele didactice, medicii, dar și cu alte categorii de cetățeni. De asemenea vor răspunde la întrebări, vor desfășura o ședință a Guvernului strict pe problemele raionului pe care îl vizitează”, a remarcat liderul democraţilor.

El a adăugat că pentru locuitorii satelor din Moldova vizitele miniştrilor în teritoriu vor fi o bună oportunitate de a-şi expune solicitările.

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan)

img18005195

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!