ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Drumarii care vor admite abateri de la calitate vor fi nevoiţi să refacă lucrările din cont propriu, a anunţat PDM

12:37 | 19.06.2018 Categorie: Economie

Chişinău, 19 iun. /MOLDPRES/. Drumarii care vor admite abateri de la calitate vor fi nevoiţi să refacă lucrările din cont propriu. Anunţul a fost făcut astăzi de liderul Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, la finele şedinţei săptămânale a formaţiunii unde a fost discutat procesul de implementare a programului "Drumuri bune pentru Moldova", comunică MOLDPRES. 

Potrivit lui Plahotniuc, în şedinţa de azi a formaţiunii reprezentanţii Guvernului au venit cu un raport despre graficul și calitatea lucrărilor, care se efectuează în cadrul programului"Drumuri bune pentru Moldova".

“Față de graficul stabilit, avem un avans considerabil, deoarece, potrivit planului, până la această dată, urmau să fie realizate 100 de tronsoane, dar noi avem deja 163 finalizate, și în acest context am cerut de la responsabili să muncească cu același avânt, astfel încât oamenii să se poată bucura cât mai curând de drumuri mai bune”, a menționat preşedintele democraţilor.

El a specificat că a solicitat Guvernului să facă monitorizări privind calitatea tuturor drumurilor reabilitate. “Am cerut ca acolo, unde se vor constata abateri de la calitate, constructorii să fie obligați să le facă din nou, dar deja din cont propriu", a spus Plahotniuc.

La începutul anului curent în Republica Moldova a fost lansat, la iniţiativa PDM, programul naţional "Drumuri bune pentru Moldova" în cadrul căruia vor fi reabilitate 1200 kilometri de drumuri.

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan)

img18005198

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!