ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pavel Filip: Apar diferite speculații privind anularea rezultatelor alegerilor din Chișinău, care sunt în defavoarea guvernării

16:37 | 20.06.2018 Categorie: Politică

Chişinău, 20 iun. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Pavel Filip s-a arătat nedumerit, în debutul ședinței de astăzi a Guvernului, de decizia Judecătoriei Chişinău de invalidare a mandatului de primar al lui Andrei Năstase. În opinia lui Pavel Filip, această hotărâre ridică mai multe semne de întrebare, apar speculații, care sunt în defavoarea guvernării, informează MOLDPRES.

„Încerc să înţeleg şi eu cui foloseşte o asemenea decizie în mod real, deoarece noi, ca guvernare, avem doar de pierdut în urma acesteia. E straniu că toate aceste lucruri se întâmplă într-un moment în care se prefigurau mai multe reuşite şi se anunţau mai multe decizii importante pentru ţara noastră”, a declarat Pavel Filip. „Sper mult ca lucrurile să fie clarificate cât mai repede, iar opinia publică să beneficieze de informaţii corecte asupra acestui subiect”, a mai spus Pavel Filip.

Judecătoria Chișinău a declarat marți seara nule alegerile pentru mandatul primarului de Chișinău, după ce a examinat mai multe contestații ale PSRM împotriva primarului ales Andrei Năstase.

(Reporter V. Bercu, editor A. Răileanu)

img18005248

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!