ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ambasadorul R. Moldova în Regatul Țărilor de Jos a prezentat scrisorile de acreditare Regelui Willem-Alexander

17:22 | 20.06.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 iun. /MOLDPRES/. Ambasadorul Republicii Moldova în Regatul Țărilor de Jos, Tatiana Pârvu, a prezentat astăzi scrisorile de acreditare Maiestăţii Sale, Regele Willem-Alexander al Țărilor de Jos, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al MAEIE.

În cadrul evenimentului, ambasadorul Tatiana Pârvu și Maiestatea Sa au discutat despre relațiile dintre cele două state, făcând și un schimb de opinii privind prioritățile misiunii diplomatice de la Haga.

La ceremonia de acreditare au participat Secretarul General al MAE al Ţărilor de Jos, Yoka Brandt, reprezentanţii Palatului Regal, precum şi diplomaţii din cadrul Ambasadei Republicii Moldova de la Haga.

img18005261

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!