ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Declarația premierului Pavel Filip în debutul ședinței de Guvern, la tema invalidării alegerilor din Chișinău

17:39 | 20.06.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 iun. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Pavel Filip s-a referit astăzi la invalidarea alegerilor din municipiul Chișinău. Premierul a spus că în urma acestei decizii care a bulversat opinia publică, apar speculații orientate împotriva guvernării, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului.

„Cui folosește o asemenea decizie în mod real? Noi ca guvernare avem doar de pierdut în asemenea situație. Toate acestea se întâmplă într-un moment în care se prefigurau mai multe reușite, atât pe plan intern, cât și pe plan extern. Mă refer atât la dimensiunea politică, decizii importante care urmează să fie luate în următoarele zile la nivel internațional, cât și la dimensiunea financiară”, a menționat premierul.

Pavel Filip a specificat că, deși nu poate da calificări unei decizii a instanței de judecată, își dorește să fie făcută cât mai repede claritate în această situație și opinia publică să beneficieze de informații complete și transparente la acest subiect.

img18005264

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!