ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de joi, 21 iunie 2018

18:43 | 20.06.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Parlamentul se va convoca în ședință plenară.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Curtea de Conturi va examina în cadrul ședinței publice proiectul Raportului auditului situațiilor financiare ale Consiliului Concurenței la 31 decembrie 2017.

Ora 10.00, Curtea de Conturi, bd. Ştefan cel Mare și Sfânt, 69, et. 4, bir. 404.

***

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale invită la evenimentul de evaluare și repartizare a cărucioarelor fotoliu pentru persoanele cu dizabilități, în cadrul unui proiect de donație.

Ora 11.00, Centrul republican experimental de protezare, ortopedie și reabilitare, str. Romană, 1.

***

Promo-LEX invită la prezentarea rapoartelor privind „Finanțarea partidelor politice în Republica Moldova. Retrospectiva anului 2017” și „Implementarea Planurilor Strategice ale CEC și CICDE. Retrospectiva anului 2017”.

Ora 09.00, sala Loft Lounge, Radisson Blu Leogrand Hotel, str. Mitropolit Varlaam 77.

***

25 de victime în dosarul penal privind escrocherii în proporții deosebit de mari invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Promo-Lex discriminează victimele în favoarea escrocului”.

Ora 11.00, Agenția de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

***

Fiodor Ghelici, preşedintele AO „Moldova mea”, invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Adresare Parlamentului cu cererea de revocare din funcţia de preşedinte al Moldovei pe Igor Dodon. Dodon seamănă vrajbă geopolitică şi interetnică”.

Ora 12.00, Agenţia de presă IPN.

***

La Librăria din Centru din Chișinău va avea loc lansarea volumului „Câinele de bronz” de Emanuela Iurkin, apărut la Editura Cartier în colecția Rotonda, coordonată de Em. Galaicu-Păun.

Ora 18.15, bd. Ștefan cel Mare, 126.

***

Șase persoane publice vor citi câteva povești și legende din cartea„Povești și legende de pe Nistru”, editată de asociația Klumea, cu sprijinul financiar al Uniunii Europene.

 Ora 19.00, Propaganda Café, str. Șciusev 70.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!