ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O divizionară B a jucat la egalitate cu Zimbru Chişinău în Cupa Moldovei Orange

10:54 | 21.06.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 21 iun. /MOLDPRES/. Divizionara B, Sparta Selemet a jucat ieri la egalitate (0-0)  cu echipa Zimbru Chişinău, pe terenul acesteia, în meciul tur din cadrul optimilor de finală ale Cupei Moldovei Orange la fotbal, relatează MOLDPRES.

Este de remarcat, însă, că gazdele au evoluat cu echipa de rezerve, deoarece componenţa de bază a disputat, la Constanţa (România), un meci de verificare cu formaţia Viitorul din localitate.

Antrenorul echipei Sparta, Nicolae Codreanu a declarat pentru mass-media că este satisfăcut de rezultatul obţinut. „0-0 este un rezultat pozitiv. Noi am retrogradat din Divizia A, Zona Sud, şi în prezent jucăm în Divizia B. Deocamdată nu am suferit nici o înfrângere şi nu am primit nici un gol în poarta proprie. Avem jucători experimentaţi”, a spus tehnicianul.

În celelalte partide al optimilor de finală au fost înregistrate următoarele rezultate în turul turneului: Grănicerul Glodeni – Milsami Orhei 0-2, Victoria Bardar – Zaria Bălţi 1-4, Speranţa Nisporeni – Codru Lozova 0-1.

Meciurile retur sunt programate pentru 7 iulie.

Zimbru Chişinău a suferit ieri, la Constanţa, cu componenţa de bază, înfrângere cu scorul 0-5 în meciul amical disputat cu echipa Viitorul.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img18005281

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!