ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Antrenorul echipei Milsami a precizat planul pregătirilor pentru evoluția în Liga Europa

16:43 | 21.06.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 21 iun. /MOLDPRES/. Antrenorul echipei de fotbal Milsami Orhei, Veaceslav Rusnac a precizat pentru mass-media astăzi programul pregătirilor de meciul cu Slovan (Slovacia) din runda preliminară a Ligii Europa, relatează MOLDPRES.

”Până la partida tur cu Slovan urmează să disputăm meciurile din campionat cu Speranța Nisporeni, Dinamo-Auto Tiraspol, Zimbru Chișinău și returul cu FC Grănicerul Glodeni din cadrul Cupei Moldovei Orange. Timp relativ suficient pentru a ne pregăti, pentru că cea mai bună instruire se face nu la antrenamente, dar atunci când joci”, a declarat tehnicianul. În ceea ce privește forța de joc a adversarei, el a remarcat că este înaltă. ”Din cele cinci partenere cu care am fi putut teoretic să jucăm, nu aveam ce alege. Toate sunt puternice. Conform tragerii la sorți, am nimerit în pereche cu Slovan. Ne vom pregăti minuțios pentru că ne dorim o evoluție bună”, a adăugat Veaceslav Rusnac.   

În primul tur preliminar celelalte două echipe din Republica Moldova, Zaria Bălți și Petrocub Hâncești vor juca cu Gornik Zabrze (Polonia), respectiv, Osijek (Croația).

Partidele tur sunt programate pentru 12 iulie, iar returul – pe 19 iulie.

În cazul calificării în turul secund, formațiile noastre ar putea juca pe 26 iulie - 2 august cu următoarele echipe: Balzan (Malta) / Keşla (Azerbaidjan) - Milsami / Slovan; Zaria / Górnik Zabrze - Budućnost (Muntenegru) / Trenčín (Slovacia); Petrocub / Osijek - Rangers (Scoția) / Shkupi (Macedonia).

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img18005305

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!