ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Adunarea Generală ONU va examina astăzi rezoluția Republicii Moldova

15:53 | 22.06.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 iun. /MOLDPRES/. Adunarea Generală ONU va examina astăzi proiectul rezoluției înaintate de Republica Moldova ”Retragerea completă și necondiționată a forțelor militare străine de pe teritoriul Republicii Moldova”. Documentul va fi prezentat comunității internaționale de către ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

Prezentarea Rezoluției cu privire la ”Retragerea completă și necondiționată a forțelor militare străine de pe teritoriul Republicii Moldova” reprezintă o premieră diplomatică în istoria Republicii Moldova. Despre rezultatele dezbaterii în plen a Rezoluției respective Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene va informa societatea civilă și mijloacele media printr-un comunicat de presă.

img18005349

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!