ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Primăriei municipiului Chişinău

15:28 | 23.06.2018 Categorie: Comunicate

Lichidarea consecințelor ploii torențiale din 22 iunie a.c.

Chişinău, 23 iun. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău informează că serviciile municipale de profil activează în teritoriu în scopul lichidării consecințelor furtunii din seara zilei de vineri, 22 iunie 2018. O dispoziție în acest sens a fost semnată de către primarul general interimar, Ruslan Codreanu. 

Responsabili de efectuarea lucrărilor de lichidare a consecințelor ploii torențiale de vineri sunt Pretorii de sector și Șefii serviciilor municipale specializate. Pretorii vor conlucra cu Direcția pentru Situații Excepționale a municipiului Chișinău în scopul soluționării problemelor sau dificultăților apărute și, la necesitate, vor identifica agenți economici care dispun de tehnică specială, în vederea închirierii acesteia pentru lucrările de intervenție.

Pentru zilele de sâmbătă și duminică (23-24 iunie 2018), s-a dispus mobilizarea tuturor angajaților întreprinderilor de gestionare a fondului locativ, pentru efectuarea lucrărilor de salubrizare în sectoarele municipiului Chișinău, în scopul lichidării consecințelor furtunii de aseară.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!