ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Noul ambasador al R. Moldova în SUA a reuşit să stabilească contacte cu oficialii de la Washington, afirmă şeful diplomaţiei de la Chişinău

09:12 | 02.07.2018 Categorie: Politică

Chişinău, 2 iul. /MOLDPRES/. Cristina Bălan, noul ambasador al Republicii Moldova în SUA, a reuşit deja să stabilească contacte cu politicul, executivul şi cu Parlamentul din America. Afirmaţia a fost făcută de ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AIS MOLDPRES.

Potrivit şefului diplomaţiei de la Chişinău, noul ambasador în SUA cunoaşte domeniul şi în scurt timp de la numire a reuşit să se implice şi să stabilească contacte cu mai mulţi politicieni americani, fapt care aduce beneficii imaginii Republici Moldova.

Cristina Bălan a fost vicepreședintele Partidului Democrat, şi a fost numită ambasador al R. Moldova în SUA la iniţiativa liderului PDM Vlad Plahotniuc.

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan)

img18005662

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!