ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Comisiei Electorale Centrale

15:21 | 13.07.2018 Categorie: Comunicate

CEC reamintește că luni, 16 iulie 2018,  este termenul limită de prezentare a rapoartelor privind gestiunea financiară a partidelor politice pentru semestrul întâi al anului 2018

Chişinău, 13 iul. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală (CEC)  informează că până în prezent au fost recepționate 19 rapoarte privind gestiunea financiară a partidelor politice pentru semestrul întâi al anului 2018.

Precizăm că termenul limită de prezentare de prezentare a rapoartelor este data de 16 iulie 2018.

Raportarea se efectuează conform modelelor de documente din anexele Regulamentului privind finanțarea activității partidelor politice, aprobat prin hotărârea CEC nr. 4401 din 23 decembrie 2015, iar ulterior acestea sunt făcute publice, fiind plasate la rubrica “Rapoarte financiare” pe pagina  oficială a Comisiei www.cec.md.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!