ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Biroului politici de reintegrare

17:03 | 13.07.2018 Categorie: Comunicate

La Leova s-a desfășurat ședința comună Guvern – administrația publică locală

Chişinău, 13 iul. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Cristina Lesnic a participat astăzi la ședința comună a Guvernului cu reprezentanții administrației publice locale (APL) din raionul Leova, în cadrul căreia a avut loc un schimb de opinii deschis și constructiv dintre echipa guvernamentală și reprezentații APL din regiune.

În contextul întrunirii au fost menționate măsurile luate pentru asigurarea securității frontierelor, prin instituirea controlului comun, inclusiv pe segmentul central (transnistrean) al hotarului moldo-ucrainean, precum și au fost trecute în revistă principalele reforme promovate de către Guvern și care sunt orientate spre îmbunătățirea mediului de afaceri, asigurarea stabilității financiare și îmbunătățirea situației în domeniul social.

Reamintim că, vizitele comune ale Executivului în teritoriu au fost convocate la inițiativa Premierului Pavel Filip, care a menționat că noul format de întrevederi presupune intervenția consolidată a echipei guvernamentale în fiecare raion al țării, precum și va intensifica conlucrarea între APC și APL, sporind, astfel, receptivitatea autorităților la nevoile cetățenilor.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!