ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

19 candidați au fost promovați în următoarea etapă a Concursului Premiul Naţional

14:21 | 19.07.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 iul. /MOLDPRES/. Comisia pentru decernarea Premiului Naţional s-a întrunit miercuri, 18 iulie, în cea de a doua ședință, prezidată de vicepreședintele Comisiei, ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului. 

În cadrul ședinței, membrii Comisiei au examinat scrisorile de recomandare ale candidaților la concurs, depuse în termenul stabilit/anunțat, precum și au instituit grupurile de experți pe domenii și subdomenii. 

Astfel, în următoarea etapă a concursului au fost promovați 19 candidați, care vor depune dosarele la secretariatul Comisiei pentru decernarea Premiului Național, în termen de până la 1 august curent, cu respectarea prevederilor pct. 21 din Regulamentul cu privire la Premiul Național, aprobat prin Hotărârea de Guvern nr. 504/2018. 

Guvernul decernează anual până la 10 premii naţionale în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Independenţei.

img18006335

img18006335

img18006335

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!