ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Angajați în serviciul organelor apărării naţionale, securităţii statului şi ordinii publice vor primi indemnizații pentru activități de combatere a terorismului

12:59 | 20.07.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 20 iul. /MOLDPRES/. Hotărârea ce vizează modificarea Hotărârii Guvernului „Privind salarizarea militarilor, efectivului de trupă și corpului de comandă angajați în serviciul organelor apărării naționale, securității statului și ordinii publice” a fost publicată în Monitorul Oficial, informează MOLDPRES. 

Documentul prevede oferirea unor indemnizații de până la 6500 de lei pentru activități speciale de combatere a terorismului.

De astfel de plăți vor putea beneficia: ofițerii de informație și securitate din cadrul Detașamentului cu destinație specială „Alfa” al Serviciului de Informații și Securitate, funcționarii publici cu statut special din cadrul Detașamentului cu destinație specială „Pantera” al Administrației Naționale a Penitenciarelor, efectivul de trupă și corpul de comandă ale Batalionului cu Destinație Specială „Fulger” al Armatei Naționale, efectivul de trupă și corpul de comandă ale Companiei cu destinație specială „Scorpion” al Departamentului Trupelor de Carabinieri, colaboratori ai Brigăzii de poliție cu destinație specială „Fulger” a Inspectoratului General de Poliție, angajați ai Companiei nr. 1 din cadrul Batalionului nr. 1 al Brigăzii de patrulare a Inspectoratului Național de Patrulare și ofițerii de protecție din cadrul Serviciului de Protecție și Pază de Stat.

Hotărârea va intra în vigoare la 1 august 2018.

(Reporter N. Sandu, editor L. Alcază)

img18006376

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!