ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Automobilele rușilor vor fi puse la evidența militară

09:02 | 24.07.2018 Categorie: Externe

Moscova, 24 iul. /MOLDPRES/. Automobilele cetățenilor ruși, în primul rând cele de teren, vor fi puse la evidența militară, anunță site-ul izvestia.ru, citând surse din cadrul Ministerului Apărării al Federației Ruse, informează MOLDPRES.

Potrivit publicației rusești, mașinile vor putea fi mobilizate temporar pentru nevoile armatei, care va acorda preferință automobilelor autohtone, dar dacă acestea nu vor fi suficiente, atunci vor fi rechiziționa și autoturismele de producție străină, chiar și cele de lux, cum ar fi Toyota Prado sau VW Touareg.

Proprietarilor li se va plăti o compensație pentru utilizarea autoturismelor. În luptă, mașinile nu vor participa, scrie izvestia.ru.

(Editor A. Răileanu)

img18006488

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!