ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ofițerii CNA efectuează percheziții la Ministerul Economiei și ANTA

09:26 | 26.07.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 26 iul. /MOLDPRES/. Ofițerii și procurorii anticorupție au descins astăzi la Ministerul Economiei și Infrastructurii și la Agenția Națională Transport Auto (ANTA), transmite MOLDPRES.

Perchezițiile au loc în câteva cauze penale ce vizează nereguli din domeniul transportului.

Purtătorul de cuvânt al Centrului Național Anticorupție /CNA/, Angela Starinschi, a menționat pentru agenție că descinderile se desfășoară în capitală.

„Acţiunile de urmărire penală au început la primele ore ale dimineţii cu percheziţii la domiciliile unor funcţionari, iar acum continuă pe mai multe adrese din capitală, inclusiv la ANTA şi sediul Ministerului Economiei şi Infrastructurii. Vom reveni cu detalii pe parcursul operaţiunii”, a afirmat Starinschi.

(Reporter A. Ciobanu, editor A. Răileanu)

img18006584

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!