ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Punctul de trecere Giurgiulești–Galați și-a sistat temporar activitatea din cauza unor defecţiuni tehnice

10:30 | 06.09.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 6 sep. /MOLDPRES/. Punctul de trecere Giurgiulești–Galați și-a sistat temporar activitatea din cauza unui blocaj tehnic la Sistemul Informațional al Poliției de Frontieră a Republicii Moldova. Autovehiculele care intenţionau să treacă graniţa prin acest punct, sunt redirecţionate către vama Cahul–Oancea, comunică MOLDPRES.

Potrivit serviciului de presă al Poliției de Frontieră, defecţiunea a fost înregistrată în jurul orei 04:10. Ulterior acolo s-a deplasat o echipă de tehnicieni pentru a identifica cauza pierderii legăturii cu baza de date centrală.

Conform sursei citate, în prezent fluxul de mijloace de transport este redirecționat către cel mai apropiat punct de trecere Cahul–Oancea. Până la moment nu au fost înregistrate valori ridicate în trafic, se activează în regim normal.

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, Poliția de Frontieră recomandă şoferilor să consulte înainte de a porni la drum, aplicaţia ”TRAFIC ONLINE”.

(Reporter A. Zara, editor  M. Jantovan)

img18007889

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!