ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul va prezenta în următoarea săptămână soluții privind comercializarea producției agricole

13:14 | 25.09.2018 Categorie: Economie

Chişinău, 25 sep. /MOLDPRES/. Guvernul va prezenta în următoarea săptămână soluții privind comercializarea producției agricole din țara noastră. Anunțul a fost făcut astăzi de către liderul democraților, Vlad Plahotniuc, în urma ședinței săptămânale a Partidului Democrat din Moldova (PDM), transmite MOLDPRES.

În cadrul unui briefing de presă, președintele democraților a menționat că subiectul vânzării producției agricole a fost sesizat de cetățeni în timpul întrevederilor din teritoriu.

„Subiectul comercializării producției agricole este o problemă întâlnită în mai multe localități ale țării. Rezolvarea acestei probleme am şi pus-o astăzi în sarcina responsabililor din cadrul Guvernului şi sperăm că în foarte puţin timp, într-o săptămână, aceștia vor veni cu soluţii la problema dată”, a spus Vlad Plahotniuc.

Tot astăzi, în cadrul briefingului de presă, liderul PDM a anunțat despre lansarea proiectului „Drumuri bune pentru Moldova 2” și a unei inițiative ce prevede aprovizionarea cu apă a peste 100 de mii de cetățeni anual.

(Reporter A. Ciobanu, editor M. Jantovan)

img18008532

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!