ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Locuitorii străzii Băcioii Noi din capitală vor fi asigurați cu transport prin extinderea a două rute de autobuz

10:05 | 12.11.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 12 nov. /MOLDPRES/. Locuitorii străzii Băcioii Noi din sectorul Botanica al capitalei vor fi asigurați de astăzi cu transport public prin extinderea itinerarelor a două rute municipale de autobuz, transmite MOLDPRES.

Potrivit Primăriei municipiului Chișinău, este vorba de rutele nr. 44 și nr. 65. Extinderea itinerarului are loc după finalizarea reparației curente a străzii Băcioii Noi. Drumul reabilitat are o suprafață de 8 mii metri pătrați, iar în acest scop din bugetul municipal au fost alocați 3,5 milioane lei.

Cele două rute municipale vor avea următorul itinerar: tur - bd. Dacia, str. Băcioii Noi, șos. Muncești și în continuare pe traseul stabilit, retur - de pe șos. Muncești pe str. Băcioii Noi, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit.

În context, Întreprinderea Municipală „Parcul Urban de Autobuze" va afișa orarele de circulație atât în autobuzele rutelor nr. 44 și nr. 65, cât și la stațiile de așteptare de pe str. Băcioii Noi.

(Reporter A. Ciobanu, editor M. Jantovan)

img18010100

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!