ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O grădiniță din Bălți va beneficia de finanțare din partea autorităților din Botoșani, România

16:09 | 21.11.2018 Categorie: Regiuni

Chişinău, 21 nov. /MOLDPRES/. Municipalitatea din Botoșani, România, va asigura o finanțare pentru o grădiniță cu copii cu dizabilități din municipiul Bălți. Anunțul a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă, de către primarul de Botoșani, Cătălin Fluture, transmite MOLDPRES.

Potrivit primarului, citat de agenția AGERPRES, fondurile, care se ridică la peste 100 mii de lei moldovenești, vor fi utilizate pentru achiziția de mobilier și material didactic. Banii vor fi alocați din bugetul pe care municipalitatea botoșăneană l-a prevăzut pentru marcarea Anului Centenar.

„Pentru că legislația națională îmi permite lucrul acesta și în virtutea acordului de colaborare pe care-l avem cu municipiul Bălți, la solicitarea dumnealor, am ales o grădiniță pentru copii cu dizabilități. Este un gest simbolic de apropiere față de Moldova", a afirmat Flutur.

Până în prezent, mai multe grădinițe din Republica Moldova au beneficiat de suport financiar acordat de Guvernul României.

img18010419

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!