ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Câteva curse aeriene au fost reținute și anulate din cauza ceţii

08:14 | 04.12.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 4 dec. /MOLDPRES/. Mai multe curse aeriene au fost reținute și anulate astăzi din cauza ceţii dense, care s-a lăsat în dimineața zilei asupra Aeroportului Internaţional Chişinău, relatează MOLDPRES.

Potrivit site-ului oficial al aeroportului, există întârzieri de peste două ore la cursa spre Istanbul, iar cursa spre Krasnodar a fost anulată.

Totodată, există rețineri de aproape două ore la aterizarea cursei din Istanbul, iar cea din Krasnodar, la fel, a fost anulată.

Solicitați de agenție, reprezentanți ai Serviciului Hidrometeorologic de Stat au specificat că ceața deja se dispersează și va dispărea complet până la orele amiezii. „În prezent, aceasta se menține în regiunea centru și sud a țării”, a menționat sursa.

Potrivit meteorologilor, pentru următoarele zile ceață nu se prevede.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!