ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Poliţiştii de frontieră vor activa în regim sporit în perioada sărbătorilor de iarnă

12:10 | 04.12.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 4 dec. /MOLDPRES/. Poliţiştii de frontieră vor activa în regim sporit în perioada sărbătorilor de iarnă pentru a evita formarea cozilor. Anunţul a fost făcut astăzi de premierul Pavel Filip la finele şedinţei săptămânale a Partidului Democrat din Moldova, comunică MOLDPRES.

Potrivit lui Filip, conducerea Poliţiei de Frontieră a prezentat astăzi modalitatea activităţii în perioada sărbătorilor şi acţiunile care vor fi întreprinse pentru fluidizarea traficului în vămi.

„Am discutat și despre pregătirea instituțiilor statului pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Trebuie să asigurăm funcționalitatea eficientă a instituțiilor în această perioadă. Am vorbit, în primul rând, despre ce se va întâmpla la frontieră, pentru că în această perioadă avem foarte mulți concetățeni care se întorc acasă să își viziteze rudele și să fie alături de cei dragi. Statistica arată că în perioada aceasta a anului trecut, în țară au venit peste un milion de oameni”, a conchis Filip.

img18010851

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!