ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Circa 70 mii de pensionari și persoane cu dizabilități din capitală vor primi ajutoare cu ocazia sărbătorilor de Crăciun

16:15 | 07.12.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 7 dec. /MOLDPRES/. Circa 70 mii de persoane defavorizate din municipiul Chișinău vor primi un ajutor material unic, în sumă de 100 de lei, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, transmite MOLDPRES.

Potrivit primăriei capitalei, în acest scop, în bugetul municipal au fost prevăzute 7 milioane de lei.

De ajutor material vor beneficia pensionarii și persoanele cu dizabilități severe, accentuate și medii, a căror pensii nu depășesc suma de 1450 lei, care sunt beneficiari de compensații/abonamente pentru călătoria în transportul public și se află la evidența structurilor teritoriale de asistență socială.

Banii pot fi ridicați începând cu ziua de astăzi și până la data de 19 decembrie curent la oficiile întreprinderii de stat „Poșta Moldovei”.

img18010973

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!