ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Meteorologii au anunțat Cod Galben de ceață

09:59 | 10.12.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 10 dec. /MOLDPRES/. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat pentru astăzi Cod Galben de ceață, pe întreg teritoriul țării, transmite MOLDPRES.

Potrivit meteorologilor, ceața se va menține pe arii extinse, izolat cu vizibilitate mai mică de 200 de metri.

Codul Galben de ceață va fi valabil până astăzi la ora 20.00.

Solicitat de agenție, sinopticianul Ala Bârsa a menționat că în prezent ceața acoperă întreg teritoriul țării. „Aceasta va exista și mâine, însă nu va fi atât de densă și se va menține doar în unele regiuni”, a spus Bârsa.

Meteorologii au anunțat că, în această săptămână, vremea se va răci nesemnificativ. Noaptea, se vor înregistra temperaturi de până la -7 grade Celsius, în nordul țării, iar ziua termometrele vor indica până la +5 grade Celsius, în sudul țării. Izolat, vor cădea ninsori. 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!