ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Circa 90 de solicitări pentru înregistrarea la funcția de deputat au fost depuse în circumscripțiile uninominale

09:26 | 02.01.2019 Categorie: Politică

Chişinău, 2 ian. /MOLDPRES/. Circa 90 de solicitări pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat au fost depuse în circumscripțiile uninominale, transmite MOLDPRES.

Potrivit Comisiei Electorale Centrale, consiliile electorale ale circumscripțiilor uninominale au înregistrat 251 de grupuri de inițiativă în vederea susținerii candidaților la funcția de deputat, eliberându-le liste de subscripție.

Astfel, în circumscripțiile uninominale au fost înregistrați circa 30 de concurenți electorali.

Data de 4 ianuarie este termenul limită de depunere a actelor pentru înregistrarea grupurilor de inițiativă în vederea susținerii candidaților la funcția de deputat în circumscripțiile uninominale.

Alegerile parlamentare din 24 februarie vor fi desfăşurate după un sistem electoral mixt, deputaţii urmând să fie aleşi atât pe liste de partid, cât şi în circumscripţii.

img19000014

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!