ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În circumscripțiile uninominale ar putea concura 387 de candidați la funcția de deputat

11:52 | 05.01.2019 Categorie: Politică

Chişinău, 5 ian. /MOLDPRES/. Un număr de 387 de cereri în vederea înregistrării grupurilor de inițiativă pentru susținerea candidaților la funcția de deputat în circumscripțiile uninominale au fost depuse la consiliile electorale până la 4 ianuarie 2019, inclusiv, atunci când a expirat termenul limită de prezentare a acestora, informează MOLDPRES.

Potrivit Comisiei Electorale Centrale (CEC), 348 grupuri de inițiativă au fost înregistrate deja, dintre care 131 au depus listele de subscripție și dosarele solicitate în vederea examinării înregistrării candidaților.

Până în prezent, în circumscripțiile uninominale au fost înregistrați 93 de concurenți electorali.

Ieri, 4 ianuarie curent, a expirat termenul limită de depunere a actelor pentru înregistrarea grupurilor de inițiativă în vederea susținerii candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova în cele 51 de circumscripții uninominale.

img19000087

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!