ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenții economici din Dubăsari vor beneficia de o procedură simplificată de traversare a liniei administrative

12:09 | 14.01.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 14 ian. /MOLDPRES/. Mașinile ce transportă mărfuri de primă necesitate și prestează servicii poștale locuitorilor din raionul Dubăsari vor beneficia de o procedură simplificată de deplasare prin punctele de trecere amplasate pe linia administrativă. Aceasta va fi valabilă până la 31 martie curent, informează MOLDPRES.

Biroul politici de reintegrare a specificat că decizia a fost luată pentru a acorda asistență antreprenorilor și centrelor de poștă teritoriale, dar și în legătură cu riscul de sistare temporară în timpul iernii a circulației podului plutitor care traversează râul Nistru între satele Molovata, Molovata Nouă, Cocieri și Corjova.

Într-un comunicat de presă, instituția a menționat că soluția a fost identificată în cadrul procesului de negocieri.

Biroul politici de reintegrare a precizat că va continua să monitorizeze evoluția situației în acest sens și va interveni cu sprijinul necesar în beneficiul locuitorilor de pe ambele maluri ale Nistrului.

img19000254

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!