ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Traficul pe Aeroportul Internațional Chișinău a revenit la normal

10:22 | 02.02.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 2 feb. /MOLDPRES/. Traficul aerian pe Aeroportul Internațional Chișinău a revenit la normal, întrucât ceața s-a dispersat, transmite MOLDPRES.

Potrivit site-ului oficial al aeroportului, în această dimineață, doar două curse vor decola cu o întârziere de aproape trei ore. Este vorba de cursele spre Istanbul și Moscova.

Totodată, dimineață a fost anulată cursa dinspre Larnaca, iar cele dinspre Istanbul și Moscova vor ateriza cu o întârziere de până la trei ore.

Zilele trecute, traficul pe aeroport a fost blocat din cauza vizibilității reduse. În același timp, din cauza ceții dense mai multe curse au fost redirecționate pe aeroporturile din Odesa, Budapesta, București, Iași și Cluj.

Astăzi, Codul galben de ceață a expirat. În următoarele zile, vremea se încălzește ușor. Noaptea se vor înregistra până la 0 grade Celsius, în nordul țării, iar ziua termometrele vor indica până la +12 grade Celsius, în sud. 

img19000908

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!