ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Federația de Fotbal va pune în vânzare bilete pentru meciul Moldova – Franța

14:38 | 19.03.2019 Categorie: Sport

Chişinău, 19 mar. /MOLDPRES/. La meciul de fotbal Moldova – Franța din preliminariile Campionatului European 2020 vor fi puse în vânzare cu începere de astăzi biletele rămase, transmite MOLDPRES.

”Federația Franței ne-a comunicat astăzi că la meci vor sosi aproximativ 400 de suporteri. Restul biletelor ce i se cuvine le vom pune la dispoziția amatorilor fotbalului din țara noastră, la casele stadionului Zimbru”, a declarat astăzi la o conferință de presă directorul executiv al Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), Leonid Oleinicenco.

”Pentru fanii francezi va fi creată o intrare și ieșire separată. Ei vor sosi pe diferite căi la Chișinău. Pentru ei, la intrarea în Republica Moldova va fi un translator de franceză. De asemenea, în perioada 21-25 martie la serviciul 112 al Ministerului Afacerilor Interne va fi o persoană care să cunoască franceza, în cazul în care va apărea vreo problemă referitoare la oaspeții veniți la meci. Pe toate străzile adiacente stadionului Zimbru, în ziua meciului, cu începere de la orele 17.00, va fi interzisă parcarea automobilelor private”, a informat șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc.

”Îndemnăm toți suporterii echipei naționale să vină la meci cu transportul public. Până la intrarea în incinta stadionului vor fi trei filtre. Trupele de Carabinieri se vor afla în vecinătatea imediată a fanilor francezi și moldoveni pentru a evita orice neînțelegere”, a notat prim-adjunctul Comandantului Departamentului Trupelor de Carabinieri, Mihail Ciubaciuc.

”Porțiunea de drum a bulevardului Dacia (de la str. Burebista până la str. Cuza Vodă, din direcția Aeroport - Centru) va fi zonă pietonală, unde vor fi amplasate porțile de acces și se va efectua verificarea persoanelor de către forțele de ordine (stewarzi, agenți de pază particulară, voluntari). Accesul la stadion va fi permis de la ora 19.45, doar în baza biletului, abonamentului sau a invitației și a unui act de identitate în original, în care este prezent codul personal (imagini de pe telefon sau copiile documentelor nu vor fi luate în considerare)”, a precizat ofițerul de securitate al FMF, Veaceslav Samarschi.

Meciul se va desfășura pe 22 martie la stadionul Zimbru cu începere de la ora 21.45.

img19002172

img19002172

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!