ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Procurorii anticorupție și ofițerii SPIA au descins la Inspectoratul de Poliție Ialoveni

10:45 | 26.03.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 26 mar. /MOLDPRES/. Procurorii anticorupție, în comun cu ofițerii Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI, au efectuat percheziţii în cadrul Inspectoratului de Poliție Ialoveni. În urma acestora doi agenți de patrulare au fost reținuți pentru 72 de ore, comunică  MOLDPRES.

Potrivit serviciului de presă al Procuraturii Anticorupţie, descinderile au avut loc atât în birourile de serviciu ale inspectorilor de patrulare, cât și în automobilul de serviciu al acestora. În automobil, procurorii au găsit mai multe sume de bani.

Agenții de patrulare au fost reținuți fiind escortați în izolatorul CNA, iar în privința altor două persoane se întreprind măsuri în vederea identificării și reținerii acestora.

Angajații INP sunt suspectați de corupere pasivă, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 10 ani şi amendă de până la 150 mii de lei.

 

 

img19002384

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!