ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Fiscul a aplicat amenzi de circa 500 mii de lei mai multor comercianți de flori

10:30 | 16.04.2019 Categorie: Economie

Chişinău, 16 apr. /MOLDPRES/. Serviciul Fiscal de Stat (SFS) a aplicat amenzi în valoare de circa 500 mii de lei pentru mai mulți comercianți de flori care au admis încălcări, informează MOLDPRES.

Sancțiunile au fost aplicate după ce colaboratorii fiscali au desfășurat 135 de controale la mai mulți comercianți de flori de pe întreg teritoriul țării, în perioada 18 martie – 5 aprilie 2019.

Astfel, în municipiul Chișinău au fost efectuate 65 de controale fiscale operative și aplicate amenzi în sumă totală de 135 mii de lei și sancțiuni contravenționale în sumă totală de circa 22 mii de lei. Comercianții din nordul țării s-au ales cu amenzi de peste 150 mii de lei în urma a 28 de controale fiscale operative.

Vânzătorilor de flori din centrul țării le-au fost aplicate amenzi fiscale și sancțiuni contravenționale în valoare totală de circa 100 mii de lei. În regiunea de sud au fost desfășurate 22 de controale fiscale operative și aplicate amenzi de peste 60 mii de lei.

SFS recomandă tuturor contribuabililor să se conformeze fiscal și să-și desfășoare activitatea în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

img19003011

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!