ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Euro și dolarul se scumpesc

16:00 | 07.05.2019 Categorie: Economie

Chişinău, 7 mai. /MOLDPRES/. În următoarele zile, moneda unică europeană și dolarul american se vor aprecia în raport cu leul moldovenesc, potrivit ratelor oficiale de schimb valutar afișate astăzi de Banca Națională a Moldovei (BNM), transmite MOLDPRES. 

Astfel, euro se va scumpi cu zece bani și va costa 20 de lei și 03 bani. Dolarul va adăuga doi bani până la nivelul de 17 lei și 89 de bani.

Tot cu doi bani se va aprecia și leul românesc. Ca rezultat acesta va avea o valoare de 4 lei și 21 de bani.

Pentru hrivna ucraineană și rubla rusească, BNM a stabilit cotații similare celor de astăzi. Mai exact, ultima va costa 27 de bani, iar hrivna - 67 de bani.

Cotațiile vor fi valabile până duminică, 12 mai, întrucât la sfârșitul acestei săptămâni bugetarii vor avea o minivacanță de patru zile, cu ocazia sărbătorii de 9 Mai.

img19003516

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!