ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai multe parcuri și scuaruri din capitală vor fi modernizate

10:45 | 13.05.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 13 mai. /MOLDPRES/. Mai multe scuaruri și parcuri din capitală vor fi amenajate și modernizate. Pentru aceasta, în anul curent au fost alocate fiecărei preturi de sector câte 5 mln de lei, transmite MOLDPRES.

„Prioritatea noastră stabilită la începutul anului este să creăm mai multe zone de odihnă și agrement pentru oameni în oraș. Către sfârșitul sezonului trebuie să venim cu finalizarea lucrărilor”, a declarat la ședința operativă de astăzi a serviciilor primăriei edilul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu.

Pretorii de sector au prezentat informări privind lucrările efectuate până în prezent și acțiunile care mai urmează a fi întreprinse. Pretorul sectorului Centru, Pavel Rusu a declarat că lucrările de reconstrucție a scării din granit din Parcul Valea Morilor au fost executate în proporție de 85 la sută.

Ruslan Codreanu a afirmat că în parcurile din capitală vin mulți vizitatori cu animale de companie și a solicitat în acest context instalarea în spațiile verzi a pubelelor pentru câini. 

img19003606

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!