ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

A fost desemnat învingătorul concursului Brand of Gagauzia

12:41 | 20.05.2019 Categorie: Regiuni

Chişinău, 20 mai /MOLDPRES/. Învingătorul concursului pentru imaginea brand-ului oficial al UTA Gagauz-Yeri a devenit Iuri Stamat. Autorul proiectului a fost premiat de executivul autonomiei cu zece mii de lei, transmite MOLDPRES.

Juriul a examinat 20 de lucrări, prezentate în cadrul concursului anunţat o lună în urmă.  În total, în această perioadă localnicii au expediat 200 de proiecte, care iniţial au fost apreciate în regim on-line. Anume utilizatorii internetului au decis care lucrări vor fi selectate pentru a fi prezentate juriului.

Ca urmare, cu o majoritate de voturi, învingător a fost desemnat Iuri Stamat. Desenul lui reprezintă un strugure de viţă-de-vie, îmbinat cu culorile drapelului UTA Gagauz-Yeri.

„Sperăm că şi pe viitor o să ne ajutaţi la elaborarea variantei finale a brand-ului oficial al UTA Gagauz-Yeri, împreună cu partenerii noştri”, a menţionat guvernatorul interimar al autonomiei, Vadim Ceban, citat de gagauzinfo.md.

Comitetul executiv de la Comrat a menţionat cu diplome de onoare toţi cei 20 de finalişti ai concursului.

img19003836

img19003836

img19003836

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!