ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pescarii vor putea obţine permise în regim on-line

10:01 | 22.05.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 22 mai. /MOLDPRES/. Agenţia de Mediu a lansat ieri sistemul informațional automatizat de eliberare a permiselor pentru pescuitul sportiv, amator și de agrement în obiectivele acvatice piscicole naturale - „e-Pescuit”. Asta înseamnă că de acum înainte pescarii vor putea solicita și achita on-line permisul de pescuit, transmite MOLDPRES.

Sistemul „e-Pescuit” se încadrează în obiectivele de modernizare şi automatizare a proceselor de prestare a serviciilor publice, conform mai multor planuri şi strategii naţionale, în conformitate cu angajamentele faţă de partenerii de dezvoltare.

“Prestarea unor servicii publice, moderne şi eficiente, care să apropie administrația publică de cetăţean, reprezintă una dintre priorităţile Agenției de Mediu, instituţie care răspunde cerinţelor societăţii democratice”, a menţionat Veaceslav Dermenji, directorul Agenţiei de Mediu.

Eficiența sistemului "e-Pescuit” a fost demonstrată imediat după lansare, în prima oră de la activare fiind satisfăcute aproape o sută de cereri pentru obținerea permiselor de pescuit.

img19003893

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!