ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Poliţiştii vor asigura ordinea publică la secţiile de vot deschise în R. Moldova pentru europarlamentare

14:16 | 22.05.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 22 mai. /MOLDPRES/. Polițiștii moldoveni vor menține și asigura ordinea publică în adiacentul secțiilor de votare, premergător și pe timpul desfășurării alegerilor europarlamentare. Anunţul a fost făcut astăzi de către șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pînzari, în urma unei întrevederi cu reprezentanţi ai Ambasadei României în Republica Moldova, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, poliţiştii vor activa în proximitatea celor 36 de secţii de votare, deschise pe teritoriul Republicii Moldova pentru cetăţenii români. Aceştia vor avea sarcina de a însoţi transportul cu materialele electorale la sediile de votare şi cele consulare, precum și vor asigura paza sediilor unde vor funcţiona secţiile de vot.

La 26 mai 2019 vor avea loc alegerile pentru Parlamentul European și un referendum național. La secţiile de vot sunt aşteptaţi cetăţenii R. Moldova cu acte româneşti, cât şi străinii care se află pe teritoriul ţării.

img19003912

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!