ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Euro și dolarul se vor scumpi la începutul săptămânii viitoare

16:12 | 24.05.2019 Categorie: Economie

Chişinău, 24 mai. /MOLDPRES/. Moneda unică europeană și dolarul american se vor scumpi la începutul săptămânii viitoare, potrivit ratelor oficiale de schimb valutar prezentate de Banca Națională a Moldovei (BNM), informează MOLDPRES. 

Astfel, euro va costa luni, 27 mai curent, 20 de lei și 19 bani, cu 12 bani mai mult decât astăzi. Dolarul se va scumpi cu doi bani, până la cotația de 18 lei și 05 bani. 

Mai scump va fi la începutul săptămânii viitoare și leul românesc. Acesta se va aprecia cu trei bani și va costa 4 lei și 24 de bani. 

Cotațiile stabilite de BNM pentru hrivna ucraineană și rubla rusească vor rămâne neschimbate. Astfel, rubla va costa în continuare 27 de bani, iar hrivna va rămâne la valoarea de 68 de bani.

img19003991

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!