ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Doi boxeri moldoveni și-au asigurat bronzul la Europenele de juniori

16:25 | 28.05.2019 Categorie: Sport

Chişinău, 28 mai. /MOLDPRES/. Boxerii moldoveni Mihail Țaranu (48 kg) și Vasile Guzun (57 kg) și-au asigurat, minimum, medaliile de bronz la Campionatul European de juniori, care se desfășoară la Galați (România), relatează MOLDPRES.

Ieri seara, ei i-au învins pe Gagik Gazaryan (Armenia), respectiv Ildirim Balioglu (Turcia) în sferturile de finală ale turneului și au promovat în semifinale. 

”Este deja un succes. Mă bucur sincer”, a declarat pentru mass-media directorul Școlii specializate de box din Grimăncăuți (Briceni), Svetlana Caduc, elevul căreia, Vasile Guzun va urca pe podiumul de premiere.

Astăzi vor lupta pentru a se califica în semifinale coechipierii Ianuș Caravan (54 kg), Ștefan Vozneacovschi (60 kg), Maxim Ivașcenco (66 kg), Roman Tozlovan (75 kg).

Cel mai bun boxer moldovean este Veaceslav Gojan, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008), campion european (Ankara, 2011).

img19004074

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!