ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viorel Melnic și-a depus mandatul de deputat

15:32 | 17.07.2019 Categorie: Politică

Chişinău, 17 iul. /MOLDPRES/. Viorel Melnic și-a depus miercuri, 17 iulie, mandatul de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Despre aceasta a anunțat Direcția comunicare al legislativului, transmite MOLDPRES. 

Viorel Melnic a precizat într-o declarație că „în parlamentul ales prin sistemul electoral mixt, deputatul independent este limitat în posibilități și nu poate răspunde exigențelor alegătorilor”.

„În condițiile actuale, dar și prin experiența acumulată în actualul legislativ, constat cu certitudine că rolul deputaților independenți este redus la zero. Promovarea cu viteza cosmică a proiectelor de acte normative în parlament, dar și ignorarea prevederilor procedural-legale în procesul de examinare și aprobare a acestora exprimă un dubiu iminent a calității lucrului întregului for legislativ”, a notat Melnic. 

Viorel Melnic a fost ales în calitate de deputat independent pe circumscripție uninominală N48 regiunea transnistreană.  

img19005549

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!