ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipele moldovenești au fost eliminate în primul tur al turneelor intercluburi europene la fotbal

09:00 | 19.07.2019 Categorie: Sport

Chişinău, 19 iul. /MOLDPRES/. Toate echipele moldovenești au fost eliminate joi, 18 iulie, în primul tur al turneelor intercluburi europene la fotbal, relatează MOLDPRES. 

Formația Milsami Orhei a suferit eșec în meciuri retur de la Orhei din cadrul Ligii Europa disputat cu FCSB (București, România) cu scorul 1-2. În tur, aceasta a cedat cu 0-2. 

Speranța Nisporeni a fost surclasată cu 6-0 la Baku de Neftci (Azerbaidjan). În meciul de acasă, desfășurat în urmă cu o săptămână, a fost întrecută cu scorul 3-0. 

Petrocub Hâncești a fost învinsă cu același scor 1-0 și în deplasare, și acasă. ”Este important că am acumulat o bună experiență competițională. Ne vom strădui să îmbunătățim jocul nostru în campionat”, a declarat la conferința de presă antrenorul formației, Lilian Popescu. 

În Liga Europa va evolua în continuare doar o singură echipă moldovenească, Sheriff Tiraspol. Aceasta a cedat în turul preliminar al Ligii Campionilor formației Saburtalo (Georgia) 0-3 pe teren propriu, a învins-o în deplasare cu 3-1, dar în suma golurilor marcate a părăsit competiția și va concura în Liga Europa. 

Evoluția echipelor moldovenești în actuala ediție a turneelor intercluburi europene este una dintre cele mai nereușite în ultimii ani.

img19005610

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!